Tonhalas tészta villámgyorsan

2021.04.13

Hozzávalók:

  • 200 - 250 g penne
  • 2 - 3 ek olívaolaj
  • 1 fej hagyma (kisebb)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 60 ml fehérbor
  • 240 g konzerv darabolt paradicsom
  • só, bors
  • 1 csipet cukor
  • 1 tk szárított bazsalikom
  • 2 db tonhalkonzerv
  • 1 marék olajbogyó
  • 5 - 6 db aszalt paradicsom
  • 50 g reszelt parmezán
  • 4 szem koktélparadicsom

Elkészítés:

A pennét bő, sós, forró vízben elkezdjük főzni. Közben az olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd felöntjük a borral, és pár percig még forraljuk. Beledobjuk a konzerv paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket, és még pár percig főzzük. Belekeverjük a tonhalkonzervet, az olajbogyókat, a vékony csíkokra vágott aszalt paradicsomot, a reszelt parmezánt és a főtt tésztát. Parmezánnal megszórjuk és forrón tálaljuk.

Green's | 2022 | Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el